Visszajelzés tőlem, mint problémás felhasználótól...
Oldalamat frissítettem Fusion 9.10.11-re, a Login expirationt is frissítettem 1.1.4-re: jelentem MŰKÖDIK minden.
(Legalábbis pár órát próbálgatva, ki/be lépegetve, állítgatva.)
Nem tudom mi változott, de a korábbi "fatal error" is megszűnt.
Annyit csináltam másképp, hogy most frissítéssel engedtem rá az újabb verziódat, nem pedig törölve a régit és felmásolva az újat.
Azért van néhány észrevételem, hogy itt-ott még azért "belekössek" de csakis finomítási szándékkal és tényleg csak apróságok.
1.
Kiléptetési idő admin felületén belül, ha az első fülön állok (Kiléptetési idő) akkor az admin oldal
tetején lévő kiléptetési idő a user kiléptetési időt mutatja, nem pedig az admin kiléptetési időt.
2.
Amikor megjelenik a középső figyelmeztető panel, ott azt írja: "
X perc múlva automatikus kijelentkezés."
Ez van amikor megtévesztő, mert ez csak akkor igaz, ha épp elkapod amikor megjelenik a panel.
Ha csak később látod (mert nem voltál gép előtt vagy másik oldalt nézegettél közben) akkor középen továbbra is 10 percet ír (nem frissül az idő) oldalsó panelen már csak 4 percet, hiszen ott meg folyamatosan számol. Ha nem látom az oldalsó panelt, akkor azt hiszem van még 10 percem...
a. Könnyebb megoldás: átírni a szöveget, pl.: "X percen BELÜL automatikus kijelentkezés" vagy "A bejelentkezési idő hamarosan lejár" .
vagy
b. A több melóval járó megoldás: A középső figyelmeztető panelen is számoljon folyamatosan és akkor rögtön látja az ember mennyi az annyi, akkor is ha épp a másik panel nincs szem előtt...
3.
Adminban, ha az Admin kijelentkezési időt 12 órára állítom, akkor 13 óráról számol vissza.
4.
Bónusz feladat, ha esetleg unatkoznál...
Mi lenne ha nem is léptetne ki az idő lejártakor, hanem lenne egy gomb (pl. a középső és/vagy oldalsó panelen) ami újraindításra adna lehetőséget, hogy ne kelljen ki/be lépni, ha amúgy dolga lenne az embernek?
Nem tudom technikalig megvalósítható-e vagy nagyon megkavarná a rendszert...
Utóbbi menet közben jött ötlet, mert miközben írtam ezt a kisregényt, letelőben volt az időm. Menteni kellett az írást, majd ki/be lépni, hogy tudjam folytatni...
De legalább láttam az időt, kaptam figyelmeztetést, különben lehet, hogy "elszállt" volna az egész iromány.
Szóval jó dolog ez, az alaprendszer része kellene legyen, továbbra is ez a véleményem...